Beiskolázás

Emelt angol

Tagozatkód: 0002

Akkor válaszd az emelt óraszámú idegennyelvi osztályunkat, ha neked is fontos az idegen nyelvek tanulása! Heti 5 angol nyelvi óra mellett könnyedén szerezhetsz nyelvvizsgát, és nem jelenthet akadályt az emelt szintű érettségi vizsga sem.

Humán

Tagozatkód: 0003

Ha szereted a magyar nyelvet és irodalmat valamint a történelmet, válaszd az emelt óraszámú humán osztályunkat, amely hasznodra lehet, akár az emelt szintű érettségi vizsgánál is! Ne feledd, hogy az egyetemek többsége ezt a két tantárgyat jelölik meg pontszerzőnek!

 Sport

Tagozatkód: 0004

A sport és az egészséges életmód különösen fontos számunkra. Éppen ezért a sportolói osztályunk esetében rugalmasan kezeljük azokat az igazolt egyesületi sportolóink igazolásait, akiknek edzései, mérkőzései tanítási időben vannak.

 

Általános

Tagozatkód: 0001

Ha még nincs elképzelésed a jövőt illetően, válaszd az általános tantervű osztályunkat, hogy a négy év elvégzése után érettségi bizonyítványhoz juthass!

Honvéd-kadét

Tagozatkód: 0005

Intézményünkben a 2024/2025-ös tanévtől indul a képzés. A közismereti képzés során a diákok – honvéd kadétok – honvédelmi alapismeretek, közismereti tantárgyat tanulnak heti 1-2 órában. Ebben a képzési formában választható vizsgatárgyként érettségizhetnek is majd a kadétok. Ez a tantárgy felvételi tantárgyként szerepel a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre történő jelentkezésnél.

 

 

Általános felvételi tájékoztató

Címünk

2230, Gyömrő

Szent István út 69-71.

Email

titkarsag@telgisz.hu

Telefon

+36/29 330-055