Közösségi szolgálat

X órát eltölteniük a diákoknak a közösség szolgálatában, mely során a diákok önkéntes tevékenységet végeznek a közösség javára. Ez lehet például közösségi rendezvényeken való részvétel, szociális intézményekben való segítségnyújtás, környezetvédelmi tevékenységek vagy más helyi közösségi projektek támogatása.

A közösségi szolgálatnak több célja van. Először is, segít a diákoknak fejleszteni a társadalmi felelősségvállalást és az empátiát. Ezáltal lehetőségük van megismerni és jobban megérteni mások helyzetét, és aktívan hozzájárulni a közösségük javához.

Másodszor, a közösségi szolgálat lehetőséget nyújt a diákoknak a személyes és társadalmi készségeik fejlesztésére. Megtanulhatnak együttműködni másokkal, problémamegoldó képességeket fejleszthetnek, és megtapasztalhatják a szolgálat örömét és a közösségért végzett munka értékét.

Végül, a közösségi szolgálat elősegítheti a diákok életre szóló tanulását. Tapasztalatokat szerezhetnek az élet valós kihívásaival és problémáival kapcsolatban, és alkalmat kapnak arra, hogy alkalmazni tudják az iskolában megszerzett tudást a gyakorlatban.

Igazolás

Megállapodás

Érvényes szerződések

Címünk

2230, Gyömrő

Szent István út 69-71.

Email

titkarsag@telgisz.hu

Telefon

+36/29 330-055